Strategiskt rätt för Advokatfirman Vinge i Femman

Femman är en av Göteborgs främsta mötesplatser för shopping, mat och möten, men också för centrala kontor med kvalitet. För Advokatfirman Vinge kan läget inte bli bättre.
Advokatbyrån Vinges kontor i Göteborg designat av Gerth Wingårdh.

Advokatfirman Vinge har suttit i Femman i hela 30 år. I samband med ombyggnationen 2012 fick de nya ljusa lokaler, inredda av Gerth Wingårdh, på de två översta våningarna. 

Charlotte Forssander, Vinge Advokatfirma– Jag har svårt att tänka mig att det skulle finnas några lokaler i Göteborg som skulle passa oss lika bra, säger Charlotte Forssander, advokat och VD för Vinge i Göteborg.

Femman är en del av Nordstan, Skandinaviens största träffpunkt med 200 restauranger och 37 miljoner besökare årligen. Det har ett utmärkt läge i centrala Göteborg med direkt anslutning till kollektivtrafik och parkeringsplatser. 

– Både våra klienter och medarbetare uppskattar det centrala läget, parkeringsmöjligheterna och närheten till centralstationen och alla andra kommunikationsmedel. Och genom den senaste uppfräschningen av Nordstadstorget trivs vi ännu bättre.