Femman välkomnar ONLY

I slutet av året öppnar klädkedjan ONLY upp dörrarna till sin nya butik I Femman – en av Göteborgs mest centrala handelsplatser i Nordstan.

Butiken kommer ligga på gatuplan och ha en yta på drygt 250 kvadratmeter.

ONLY är en del av modekoncernen Bestseller som även driver konceptbutiker som Vero Moda och Jack & Jones. ONLY vänder sig till kvinnor och har ett brett utbud av kläder, men är framför allt ett jeanskoncept. ONLYs kollektioner innehåller moderna, attraktiva plagg i en internationell klass. Sortimentet uppdateras med ett fletal nya kollektioner varje säsong för att alltid erbjuda de senaste och mest intressanta trenderna.

- Vi är väldigt glada att ONLY valt att öppna I Femman. Deras koncept är ett välkommet tillskott och passar bra in i Femmans övriga varumärkesmix, säger Fredrik Ottosson, Chef Affärsområde Göteborg, Hufvudstaden.

Femman har genomgått en omfattande renovering och med en helt ny interiör, öppna miljöer och en spännande blandning av butiker och restaurangkoncept. Här hittar man allt från fika och luncher till middagar på bland annat Gateau, Sushi Yama, Joe & the Juice och Gourmetkorv. För den som är sugen på shopping finns ett brett urval av livsstilsvarumärken, däribland H&M Home, FeetFirst, Gina Tricot, Kicks, aim´n och Webhallen.

­- ONLY har gjort en otrolig resa under de senaste fem åren. Vi har primärt haft fokus på två saker – våra produkter och våra medarbetare. Hos ONLY vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad. Butiken i Femman blir nr 8 i Sverige och vi har planer på 50 butiker inom 3 år, säger Jens Kristian Holberg,Regionchef på ONLY.

 

Varje år strömmar drygt 12 miljoner besökare genom Femman som slog upp sina portar 1972. Idag rymmer gallerian ett 60-tal butiker, caféer och restauranger på en yta av 16 000 kvadratmeter och är en del av Nordstan.

Läs mer på femman.com