Sayso Hair & Style

Hufvudstaden välkomnar i höst Sayso Hair & Style till Femman och Göteborg

De dåliga hårdagarna är snart förbi för göteborgarna. I november öppnar den nytänkande frisörkedjan Sayso Hair & Style sin första salong i Göteborg. Salongen ska locka en medveten målgrupp som ställer höga krav på kreativitet och tillgänglighet.

Sayso Hair & Style är en ny frisörsalong med frisörer som tar upp striden mot dåliga hårdagar. Här erbjuds expertkompetens inom både behandlingar och produkter som gör det möjligt för kunden att vara fin i håret varje dag. Salongen i Femman blir den tredje Sayso Hair & Style i Sverige. Den drivs av Raise Gruppen, Nordens största frisörkedja med över 140 salonger, 6 frisörskolor och 1000 anställda i Sverige och Norge. I Sverige är Raise Gruppen redan kända för de populära Nikita-salongerna.

- Sayso Hair & Style inspireras av milleniumgenerationen och vill särskilt locka just denna målgrupp. Vi vill bli kända för vår kreativitet, innovation, kvalitet och tillgänglighet. Vi har valt en inredning som inspireras av salonger i storstäder som Berlin, London och Tokyo. Det handlar om att skapa en frisörsalong som kunden inte sett tidigare i Göteborg, säger Christinah Nicolaisen, koncernchef, Raise Gruppen AS.

- Vi är väldigt glada att Sayso Hair & Style valt att öppna i Femman. Deras frisörsalong är ett välkommet tillskott och stärker Femman som en destination för skönhet och mode, säger Fredrik Ottosson, Chef Affärsområde Göteborg, Hufvudstaden.

Femman har genomgått en omfattande renovering och fått en helt ny interiör med öppna miljöer och en spännande blandning av butiker och restaurangkoncept. Redan idag finns ett brett utbud inom skönhet såsom Five Five Nails, Blow dry & Brows by Taar, Rituals och Kicks. Andra nya koncept som öppnar inom närmsta månaderna är Zocalo, Lidl och ONLY.

Sayso Hair & Style kommer ligga på övre plan och ha en yta på drygt 80 kvadratmeter.