Bibliotekstan välkomnar Sandro till Stockholm

Under våren 2018 slår Sandro upp portarna till sin första fristående konceptbutik i Sverige. Den drygt 100 kvm stora butiken öppnar på Biblioteksgatan 12 i Stockholm. Utbudet i Bibliotekstan breddas ytterligare med detta franska modehus på plats och butiken kommer erbjuda sitt fulla sortiment av mode och accessoarer för kvinnor.

Sandro är ett franskt modehus som grundades 1984 av märkets Creative Director Evelyne Chetrite. Idag driver hon varumärket tillsammans med sin son, Ilan Chetrite. Designen utmärker sig genom att vara gjord för den moderna och sofistikerade kvinnan med oväntade inslag av detaljer. Evelyne finner inspiration från gatumiljöer, städer, arkitektur och från sin barndom i Marocko, när hon designar sina kollektioner.

- Vi ser fram emot att välkomna våra svenska kunder till vår öppning av Sandro i Stockholm och är mycket glada över att vara en del av Bibliotekstan, säger Jean-Philippe Hecquet, Sandro CEO.

Etableringen av Sandros flaggskeppsbutik är ytterligare ett led i Hufvudstadens strategi att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode.

- Vi är glada över att Sandro väljer Bibliotekstan för sin första konceptbutik i Sverige. Etableringen kompletterar befintligt utbud väl och kommer att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

Bibliotekstan är Stockholms självklara mötesplats med det bästa inom internationellt och svenskt mode tillsammans med restauranger och caféer samlat i en inspirerande miljö.