Nu öppnar NK Padel & Social by ASCARO

NK:s padelsatsning öppnar på taket till Hufvudstadens fastighet NK Parkaden. En unik padelanläggning på 3 000 kvadratmeter med enastående utsikt över Stockholm.

 

Den 18 april öppnar Nordiska Kompaniet, tillsammans med det nystartade premiumvarumärket inom padelmode ASCARO, dörrarna till NK Padel & Social by ASCARO. En padelsatsning utöver det vanliga på taket till NK Parkaden.

Padelanläggningen består av fyra banor, varav två under tak och två öppna, ett 300 meter långt löparspår samt en fitnessdel. Utöver padel kommer den nya satsningen erbjuda evenemang och en ny social mötesplats för dess besökare och medlemmar med padelsport som central punkt.

Det som gör satsningen unikt är att det i dag inte finns några padelbanor i city placerade i en premiummiljö liknande NK:s tak. Öppningen är ett välkommet tillskott för Nordiska Kompaniet som är inne i en dynamisk och expansiv period där man fortsätter stärka sin position som ett varuhus i världsklass genom att ständigt utveckla sitt erbjudande inom upplevelser och service.

Läs mer om projektet här.