Hufvudstaden välkomnar Prada till Bibliotekstan i Stockholm

Prada öppnar under hösten 2013 en butik i en av Hufvudstadens fastigheter i centrala Stockholm. Butiken omfattar en yta om ca 650 kvm och ligger i hörnet av Birger Jarlsgatan och Mäster Samuelsgatan i Bibliotekstan.”Hufvudstaden har som målsättning...

Prada öppnar under hösten 2013 en butik i en av Hufvudstadens fastigheter i centrala Stockholm. Butiken omfattar en yta om ca 650 kvm och ligger i hörnet av Birger Jarlsgatan och Mäster Samuelsgatan i Bibliotekstan.

”Hufvudstaden har som målsättning att i centrala Stockholm och centrala Göteborg erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena. Vi är därför mycket stolta över att Prada har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastigheter i Bibliotekstan”, säger Ivo Stopner, Verkställande direktör, Hufvudstaden.


Ett av världens starkaste modevarumärken öppnar nu sin första butik i Norden. Etableringen av Prada ligger helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla området kring Biblioteksgatan. Med en centralt placerad Prada flagship store kommer Bibliotekstan ytterligare att stärka sin ställning som en av Skandinaviens främsta shoppingdestinationer.
 

Stockholm den 8 maj 2013

HUFVUDSTADEN AB (publ)

Ivo Stopner
Verkställande direktör


Frågor besvaras av:

Ivo Stopner, Verkställande direktör, och Bo Wikare, Chef Affärsutveckling, telefon 08-762 90 00.

Hufvudstaden välkomnar Prada till Bibliotekstan