Andersson Gustafsson Advokatbyrå hyr av Hufvudstaden i Stockholm

Hufvudstaden hyr ut cirka 2 500 kvm till Andersson Gustafsson Advokatbyrå i NK-huset i Stockholm. Hyresavtalet sträcker sig över sju år med inflyttning i juli 2015. I NK-huset finns totalt 11 000 kvm kontorslokaler som successivt moderniseras till...

Hufvudstaden hyr ut cirka 2 500 kvm till Andersson Gustafsson Advokatbyrå i NK-huset i Stockholm. Hyresavtalet sträcker sig över sju år med inflyttning i juli 2015. I NK-huset finns totalt 11 000 kvm kontorslokaler som successivt moderniseras till högsta standard.

”Vi är glada att kunna välkomna Andersson Gustafsson Advokatbyrå till oss på Hufvudstaden. Som kontorshyresgäst i NK-huset har de tillgång till ett brett serviceutbud som stödjer deras affärsverksamhet” säger Ivo Stopner, Verkställande direktör, Hufvudstaden.

Andersson Gustafsson Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med fokus på bygg- och fastighetsbranschen. Byrån har cirka 60 medarbetare och rankas som en av Sveriges ledande inom sin verksamhetsinriktning.

”Vi är mycket glada över att ha funnit vår nya lokal i Hufvudstadens fastighetsbestånd. Hufvudstaden är en fastighetsägare som vi har mycket stort förtroende för” säger Håkan Bjerle, Managing Partner, Andersson Gustafsson Advokatbyrå.

Stockholm den 6 november 2014

HUFVUDSTADEN AB (publ)

Ivo Stopner
Verkställande direktör


Frågor besvaras av:
Ivo Stopner, Verkställande direktör, och Mattias Nygårds, Chef Affärsområde Stockholm Västra City, telefon 08-762 90 00.

Andersson Gustafsson Advokatbyrå hyr av Hufvudstaden i Stockholm