Hufvudstaden välkomnar Chanel till Bibliotekstan i Stockholm

Våren 2016 öppnar Chanel sin första butik i Norden i en av Hufvudstadens fastigheter i centrala Stockholm. Butiken omfattar en yta om ca 170 kvm på adressen Birger Jarlsgatan 7 i Bibliotekstan. ”Hufvudstadens målsättning är att i centrala Stockholm...

Våren 2016 öppnar Chanel sin första butik i Norden i en av Hufvudstadens fastigheter i centrala Stockholm. Butiken omfattar en yta om ca 170 kvm på adressen Birger Jarlsgatan 7 i Bibliotekstan.

”Hufvudstadens målsättning är att i centrala Stockholm och centrala Göteborg erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena. Vi är därför mycket stolta över att Chanel har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastigheter i Bibliotekstan”, säger Ivo Stopner, Verkställande direktör, Hufvudstaden.

Etableringen av Chanel är helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla området kring Biblioteksgatan. Med en centralt placerad Chanel flagship store kommer Bibliotekstan ytterligare att stärka sin ställning som en av Skandinaviens främsta shoppingdestinationer.

Stockholm den 15 september 2015

HUFVUDSTADEN AB (publ)
 

Ivo Stopner
Verkställande direktör

Frågor besvaras av:
Ivo Stopner, Verkställande direktör, och Bo Wikare, Chef Affärsutveckling, telefon 08-762 90 00.

Hufvudstaden välkomnar Chanel till Bibliotekstan.pdf