Hufvudstaden välkomnar Michael Kors till Göteborg

Michael Kors öppnar under 2016 en butik i en av Hufvudstadens fastigheter i hörnet av Fredsgatan och Södra Hamngatan i centrala Göteborg. Michael Kors öppnade sin första butik i Sverige 2013 hos Hufvudstaden i Stockholm. Butiken blir Michael Kors...

Michael Kors öppnar under 2016 en butik i en av Hufvudstadens fastigheter i hörnet av Fredsgatan och Södra Hamngatan i centrala Göteborg. Michael Kors öppnade sin första butik i Sverige 2013 hos Hufvudstaden i Stockholm. Butiken blir Michael Kors första etablering i Göteborg.

Etableringen av Michael Kors är helt i linje med Hufvudstadens ambition att utveckla området kring Fredsgatan. Butiken kommer att stärka områdets position som en av Göteborgs attraktivaste shoppingdestinationer, säger Ivo Stopner, verkställande direktör, Hufvudstaden.

Hufvudstaden strävar efter att erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de främsta affärslägena i centrala Göteborg och Stockholm. En Michael Kors butik i bästa läge är en viktig framgångsfaktor i utvecklingen av attraktiv detaljhandel i Göteborgs city.

Stockholm den 16 november 2015

HUFVUDSTADEN AB (publ)

 

Ivo Stopner
Verkställande direktör

Frågor besvaras av:
Bo Wikare, vice VD, telefon 08-762 90 00
Louise Kihlberg, Marknadschef, telefon 08-762 90 00 
e-post Louise.Kihlberg@hufvudstaden.se.

Pressmeddelande Hufvudstaden välkomnar Michael Kors till Göteborg.pdf