Hufvudstaden välkomnar Victoria’s Secret till Femman i Nordstan, Göteborg

Efter sommaren 2016 öppnar Victoria’s Secret en butik i gallerian Femman i Nordstan, vilken blir deras första etablering i centrala Göteborg. ”Vi vill i Femman skapa den bästa upplevelsen för våra besökare och vara en självklar mötesplats för...

Efter sommaren 2016 öppnar Victoria’s Secret en butik i gallerian Femman i Nordstan, vilken blir deras första etablering i centrala Göteborg.

”Vi vill i Femman skapa den bästa upplevelsen för våra besökare och vara en självklar mötesplats för göteborgarna. Därför är vi mycket stolta över att Victoria’s Secret har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastighet Femman i Nordstan”, säger Ivo Stopner, vd för Hufvudstaden.

Femman genomgår just nu en omfattande renovering för att skapa en urban och inspirerande shoppingdestination där ett brett urval av mode- och livsstilsvarumärken kombineras med spännande restauranger och caféer. Efter sommaren är Hufvudstaden klar med den första etappen av ombyggnationen, då övre plan med nytt restaurangkoncept är färdigt. Samtidigt öppnar Victoria’s Secret, ett varumärke som har stor framgång med sina etableringar i Sverige och som nu kommer att bidra till nya Femmans spännande butiksutbud.

Stockholm den 31 maj 2016

HUFVUDSTADEN AB (publ)

 

Ivo Stopner
Verkställande direktör

Frågor besvaras av:
Daniel Massot, Affärsområdeschef Göteborg, telefon 031-710 21 20
Louise Kihlberg, Marknadschef, telefon 08-762 90 86

Pressmeddelande Hufvudstaden välkomnar Victoria’s Secret till Femman i Nordstan, Göteborg