Christine Lindgren ny HR Chef på Hufvudstaden

Christine Lindgren utses till ny HR Chef på Hufvudstaden AB och kommer att ingå i koncernledningen. Christine tillträder tjänsten den 15 augusti 2017.Christine har en Fil. kandidatexamen inom personal- och arbetslivsfrågor från Stockholms Universitet...

Christine Lindgren utses till ny HR Chef på Hufvudstaden AB och kommer att ingå i koncernledningen. Christine tillträder tjänsten den 15 augusti 2017.

Christine har en Fil. kandidatexamen inom personal- och arbetslivsfrågor från Stockholms Universitet och en lång och gedigen erfarenhet som HR Chef från både svenska och internationella bolag.

Christine kommer närmast från tjänsten som HR Chef Skandinavien hos Tikkurila. Dessförinnan har hon bland annat arbetat på Wise Consulting, Vin & Sprit och Telia Sonera.

"Det är med stor glädje vi hälsar Christine Lindgren välkommen i befattningen som HR Chef. Med sin breda och långa erfarenhet inom HR området från en rad olika bolag och befattningar, ska det bli spännande att tillsammans med Christine få fortsätta det viktiga arbetet med att utveckla Hufvudstaden mot våra högt uppsatta mål." säger Ivo Stopner, verkställande direktör, Hufvudstaden.

Stockholm den 12 maj 2017

HUFVUDSTADEN AB (publ)

Ivo Stopner
Verkställande direktör

Frågor besvaras av:
Ivo Stopner, Verkställande direktör, telefon 08-762 90 00.

Pressmeddelande Christine Lindgren ny HR Chef på Hufvudstaden.pdf