Hufvudstaden välkomnar ett nytt matkoncept till Birger Jarlspassagen

Konceptet kommer bland annat att innehålla en restaurangdel samt en take-away del för luncher. Ytan innehar totalt sett ca 200 kvm och öppningen planeras till i slutet på 2018. "Det är en ära att få hälsa Adam Dahlberg och Albin Wessman välkomna till...
Adam Dahlberg & Albin Wessman

Konceptet kommer bland annat att innehålla en restaurangdel samt en take-away del för luncher. Ytan innehar totalt sett ca 200 kvm och öppningen planeras till i slutet på 2018.

"Det är en ära att få hälsa Adam Dahlberg och Albin Wessman välkomna till Bibliotekstan och Birger Jarlspassagen. Deras nya intressanta matkoncept blir ett viktigt inslag i vår strategi att utveckla Bibliotekstan till Stockholms självklara mötesplats. Bibliotekstan erbjuder det bästa inom svenskt och internationellt mode kombinerat med intressanta och levande restaurangupplevelser.", säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

Etableringen av ett nytt restaurangkoncept i Birger Jarlspassagen är helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla området kring Biblioteksgatan.

För mer information, vänligen kontakta:

Josefin Alteby, Projektledare Marknad & PR, Hufvudstaden.

Tlf: 08- 762 90 76 Epost:

josefin.alteby@hufvudstaden.se

Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef, Hufvudstaden.

Tlf: 08-762 90 86 Epost: louise.kihlberg@hufvudstaden.se

Release