Hufvudstaden välkomnar GANT till Fredstan

Under våren öppnar GANT en flagship store i korsningen Fredsgatan och Södra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg. I den 435 kvm stora butiken, fördelad på två plan, kommer kunderna finna ett fullskaligt erbjudande för både herr, dam och barn.”GANT är...

Under våren öppnar GANT en flagship store i korsningen Fredsgatan och Södra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg. I den 435 kvm stora butiken, fördelad på två plan, kommer kunderna finna ett fullskaligt erbjudande för både herr, dam och barn.

”GANT är ett starkt väletablerat varumärke som kommer bidra till att stärka Fredstans modeprofil. GANT flyttar in i ett av kvarterets äldsta och vackraste hus och blir granne till internationella varumärken som Chanel Beauty Store och Hugo Boss på Fredsgatan. Dessa starka varumärken ökar områdets attraktivitet och tillsammans med caféer och restauranger får vi mer liv och rörelse här under både dagtid och kvällstid”, säger Fredrik Ottosson, Chef Affärsområde Göteborg, Hufvudstaden. 

Tillsammans med Göteborg Stad och övriga fastighetsägare arbetar Hufvudstaden aktivt med att utveckla kvarteren runt Fredsgatan, mellan Brunnsparken och Trädgårdsföreningen. 

För mer information, vänligen kontakta: 

Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef, Hufvudstaden.

Tlf: 08- 762 90 86 Epost: louise.kihlberg@hufvudstaden.se

Lisa Ander, Projektledare Marknad, Hufvudstaden.

Tlf: 031- 710 21 32 Epost: lisa.ander@hufvudstaden.se

Release