Hufvudstaden välkomnar Holland & Barrett till Femman

I april öppnar Holland & Barrett sin nya butik i Femman – en av Göteborgs mest centrala handelsplatser i Nordstan. Butiken slår upp sina portar på gatuplan och kommer att erbjuda ett brett utbud inom hälsa och friskvård.”Vi är glada att kunna välkomna...

I april öppnar Holland & Barrett sin nya butik i Femman – en av Göteborgs mest centrala handelsplatser i Nordstan. Butiken slår upp sina portar på gatuplan och kommer att erbjuda ett brett utbud inom hälsa och friskvård.

”Vi är glada att kunna välkomna Holland & Barrett till Femman som med sitt koncept inom hälsa och friskvård bidrar till att ytterligare stärka Femmans utbud”, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

Femman har genomgått en omfattande renovering och är idag en mötesplats som erbjuder en helt ny interiör, öppna miljöer och en spännande blandning av butiker och restaurangkoncept. Det finns ett brett utbud inom mode, skönhet och mat såsom H&M, aim´n, FeetFirst, Kicks och Sushi Yama. Andra koncept som nyligen har öppnat är Zocalo, Lidl, ONLY och Sayso Hair & Style. Under våren öppnar, förutom Holland & Barrett, även Intimissimi och Jeansbolaget.

För mer information, vänligen kontakta:
Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef, Hufvudstaden.
Tlf: 08- 762 90 86 Epost: louise.kihlberg@hufvudstaden.se
Lisa Ander, Projektledare Marknad, Hufvudstaden.
Tlf: 031- 710 21 32 Epost: lisa.ander@hufvudstaden.se

Release