Hufvudstaden välkomnar Intimissimi till Femman

Intimissimi grundades i Italien 1996 och har sedan dess med framgång erbjudit ett brett sortiment av underkläder och nattplagg till både dam och herr. I början av mars öppnar varumärket i Femman, som är en del av Nordstan, sin första butik i Göteborg...

Intimissimi grundades i Italien 1996 och har sedan dess med framgång erbjudit ett brett sortiment av underkläder och nattplagg till både dam och herr. I början av mars öppnar varumärket i Femman, som är en del av Nordstan, sin första butik i Göteborg city. Butiken kommer att ligga på gatuplan och fyllas av Intimissimis inspirerande butikskoncept och moderiktiga produkter med hög kvalitet i en attraktiv prisklass.

- Vi är mycket glada att öppna den första Intimissimi-butiken i centrala Göteborg, säger Manuel Scarfone, VD för Calzedonia Sverige AB.

Femman har genomgått en omfattande renovering och är idag en mötesplats som erbjuder en helt ny interiör, öppna miljöer och en spännande blandning av butiker och restaurangkoncept. Det finns ett brett utbud inom mode, inredning, skönhet och mat såsom FeetFirst, H&M Home, Kicks och Sushi Yama. Andra koncept som nyligen har öppnat är Zocalo, Sayso Hair & Style, Lidl och ONLY.

- Vi är mycket glada över att kunna välkomna Intimissimi till Femman och till deras första butik i Göteborg city. Det välkända italienska modevarumärket kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare utveckla Femman som shoppingdestination och central mötesplats i Nordstan, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

För mer information, vänligen kontakta:

Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef Hufvudstaden
louise.kihlberg@hufvudstaden.se 
Tlf: 08- 762 90 86

Lisa Ander, Projektledare Marknad Hufvudstaden
lisa.ander@hufvudstaden.se 
Tlf: 031- 710 21 32

Release