Hufvudstaden välkomnar CDLP till Bibliotekstan

Det svenska varumärket CDLP öppnar i slutet av oktober 2020 tillfälligt i en av Hufvudstadens fastigheter på Biblioteksgatan 12 i Bibliotekstan. Butikslokalen innehar en yta på drygt 170 kvm.
17247_Huvudstaden1607043259.jpg

CDLP är ett svenskt designhus som lanserades 2016 av Christian Larson och Andreas Palm. Ambitionen är att utveckla och fullända det lager kläder som män bär närmast kroppen. Kollektionen har växt utifrån en grundidé om hållbara underkläder med avskalad elegans, till att även inkludera strumpor, sportunderkläder, badkläder, t-shirts och homewear. Produkterna designas i Stockholm och produceras i Europa från hållbara och innovativa material som till exempel econyl, pimabomull och bambu.

- Vi är glada över att CDLP väljer Bibliotekstan. Etableringen kompletterar befintligt utbud väl och kommer att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, säger Luckas Stjernberg, tf Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden

 

Den tillfälliga etableringen av CDLP bidrar till att fortsatt utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta mötesplats inom shopping, mode och matupplevelser.

Release