Hufvudstaden välkomnar Lyko till Femman

I mars öppnar Lyko sin första butik i Göteborg city i Femman i Nordstan. Butiken kommer att erbjuda Lykos breda sortiment av hårvård, hudvård och smink – men även frisörsalong och personlig rådgivning.
LYKO öppnar i Femman

Med anor från 1950-talets Dalarna har Lyko idag etablerat sig som en ledande handelsplats för hårvård, hudvård och smink på nätet. Nu tar man steget in i Göteborgs innerstad genom sitt senaste koncept i Femman. Butiken omfattar 225 kvadratmeter och är belägen på gatuplan, i hjärtat av Femman.

Vi är mycket glada över att Lyko väljer Femman för sin cityetablering i Göteborg. Lyko kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare utveckla Femman som central mötesplats och shoppingdestination mitt i Nordstan”, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

Femman har genomgått en omfattande renovering och är idag en mötesplats som erbjuder en helt ny interiör, öppna miljöer och en spännande blandning av butiker och restaurangkoncept. Under året har Femman haft flera spännande öppningar så som Holland & Barrett, BAO Kitchen, Usupso, DINÈ Burgers, Synsam, Intimissimi, Change Lingerie och Jerkstrands Bageri och Konditori.

Release