Hufvudstaden välkomnar TRR

Omställningsaktören TRR flyttar till ny adress i Nordstan efter att ha tecknat ett hyresavtal med Hufvudstaden. Kontorslokalen är på 1070 kvadratmeter och ligger på Nils Ericsonsgatan 17. Inflyttningen är planerad till augusti 2021.
Nils Ericsonsgatan

- Det är med glädje vi välkomnar TRR till våra lokaler på Nils Ericsonsgatan. Det centrala läget gör det lätt för TRR:s medarbetare och de tjänstemän och företag de stöttar att ta sig dit. Lokalerna är väl anpassade för TRR:s verksamhet som kräver flexibilitet och en känsla av öppenhet, säger Anki Håkansson, förvaltningschef affärsområde Göteborg, Hufvudstaden.

TRR är en aktör inom omställning och arbetslivscoaching. De stöttar uppsagda tjänstemän på vägen mot en ny anställning, studier eller att starta eget företag. De har 35 000 anslutna medlemsföretag där totalt 950 000 tjänstemän arbetar. Målet är att vägen från ett jobb till en annan positiv lösning ska vara så kvalitativ, effektiv och meningsfull som möjligt.

- Vi stöttar uppsagda tjänstemän med personlig rådgivning, seminarier och praktiska övningar vilket innebär möten mellan människor. Under pandemin sker detta digitalt, men vi ser en framtid där vi kommer att mötas på kontoret igen. De som besöker TRR ska känna tillit till och engagemang från oss. Lokalerna är en viktig del av det. Därför ser vi fram emot att flytta in i vårt nya kontor på Nils Ericsonsgatan, säger Gabriella Nilsson, regionchef Väst på TRR.

Release