Hufvudstaden öppnar Cecil Coworking

Idag 1 februari öppnar Hufvudstaden sitt första coworking-erbjudande i egen regi – Cecil Coworking i Bibliotekstan. Cecil erbjuder en modern, väldesignad arbetsplats i ett attraktivt läge. Det är en premiumanläggning där flexibilitet och personlig service är ett signum.

Cecil kommer att utmärkas av sin personliga service och en design där stor omsorg lagts kring alla detaljer. Här finns noga utvald konst på väggarna, vackra och ergonomiska möbler, en lyxig frukostbuffé varje morgon och personal med lång serviceerfarenhet från några av Stockholms bästa hotell.

- ”På Cecil får medlemmarna ett bekymmersfritt kontorsliv och kan istället fokusera på det de är bäst på, att utveckla sina egna affärer. Vi erbjuder en modern och väldesignad arbetsplats i hjärtat av Bibliotekstan där bra kommunikationer, restauranger och kultur finns precis runt hörnet”, säger Frida Wijkström, chef Cecil Coworking på Hufvudstaden.

Utöver den ökade efterfrågan på flexibilitet och service är det många som önskar att få inspiration på sin arbetsplats och ha en möjlighet att vara en del av ett nätverk.

- ”Cecil är inte bara en plats, det är också ett professionellt nätverk. Vi kommer att arbeta för att medlemmana ska lära känna varandra och löpande arrangera intressanta och utvecklande seminarier och möten. Vi vill vara en plats där nya idéer skapas, en plats för samtal och nätverksbyggande som gör jobbet roligare och mer dynamiskt”, säger Frida Wijkström, chef Cecil Coworking på Hufvudstaden.

Cecil Coworking kompletterar Hufvudstadens övriga erbjudanden med traditionella kontor och konceptet Redo som består av nyckelfärdiga egna kontor. Varierande kundbehov med önskningar som mer flexibilitet, korta eller långa kontrakt, större eller mindre yta kan därmed mötas med olika erbjudanden.

Stockholm den 1 februari 2021

HUFVUDSTADEN AB (publ)

Frågor hanteras av:

Anna Gustafsson, tf pressansvarig, anna.gustafsson@hufvudstaden.se,            

telefon 070-710 74 12.

Release