Servitör/Servitris

Vill du arbeta i Stockholms mest anrika affärskvarter? Är du van vid, och gillar, att ge förstklassig och professionell service? Älskar du även att jobba med mat? Nu har du chansen att jobba med Cecil Coworkings matkoncept med fokus på kvalitet, hälsa och välmående. Välkommen till Cecil Coworking!

Cecil Coworking är Hufvudstadens första egna satsning på coworking. Det är en premiumanläggning som levererar förstklassig service och ett professionellt nätverk, vilket ger medlemmarna de bästa förutsättningarna för att bli framgångsrika i sina affärer. Cecil vänder sig till företag som vill ha en väldesignad arbetsplats i ett attraktivt cityläge. En flexibel kontorslösning med personlig service där produktivitet och samarbete stimuleras. Cecil Coworking är ett dotterbolag till fastighetsbolaget Hufvudstaden AB, vilka även äger fastigheten för anläggningen på Norrlandsgatan 10.

 

Vi söker nu fler medarbetare till Cecil Coworking
Servitör/Servitris

Var med att skapa en bekymmersfri vardag för våra medlemmar genom att servera dem ett inspirerande matutbud. Du ansvarar för att servera våra medlemmar och konferensgäster frukost och lunch samt bedriva löpande försäljning i vår bar. Du samarbetar tätt med övriga teamet för Cecil, bestående av 5 personer, vilket gör att arbetsuppgifterna varieras. Du rapporterar till chefen för Cecil Coworking, vilken är din närmaste chef.

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • Planera och förbereda bistron för dagens frukost- och lunchservering, exempelvis dukning, putsning, servering och uppläggning
  • Ställa fram och fylla på vår frukostbuffé
  • Presentera lunchmenyn och ta upp lunchbeställningar
  • Kassahantering och betalning
  • Plocka undan frukost och lunch, ta hand om disk, fylla och tömma diskmaskiner
  • Duka upp konferenslunch och konferensfika i vår konferensavdelning
  • Sälja kaffe, vin och mellanmål i vår bar
  • Hjälpa till i vår reception och plocka undan i våra medlemskök
  • Servera på medlemsevent några kvällar per månad
  • Vara en del av att skapa en inspirerande och trivsam atmosfär för våra medlemmar och vara dem behjälplig i stort och smått

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%, med placering på Norrlandsgatan 10. Tillträde omgående.

Kvalifikationer

Till denna roll söker vi en morgonpigg, utåtriktad person med känsla för hög service. Du är självgående, initiativrik och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös, ansvarstagande, stresstålig, strukturerad samt gillar ordning och reda. Du är en positiv lagspelare som drivs av att ge hög service och underlätta andras vardag. Du agerar alltid professionellt och efterlever Hufvudstadens kärnvärden som är kvalitet, ärlighet, lyhördhet och engagemang.

Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet som servitör/servitris inom hotell, restaurang, café, service eller liknande. Om du har utbildning inom á la carte servering eller baristautbildning är detta meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 387 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde på cirka 46 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen hade vid årsskiftet drygt 140 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.