Testkoordinator för NK e-handel och Digital Utveckling

Vill du vara med på NK:s digitaliseringsresa och ta ett av Sveriges mest kända varumärken in i framtiden? Då kan detta vara en roll för dig!

 

 Nordiska Kompaniet söker

Testkoordinator för NK e-handel och Digital Utveckling

 

Som Testkoordinator kommer du att delta i arbetet med att ta fram processer, rutiner och verktyg för genomförandet av strukturerade tester som rör vår e-handel och andra digitala projekt – en roll som erbjuder möjlighet till mycket ansvar och god utveckling. Du tillhör avdelningen Digital Utveckling & e-Handel och rapporterar till IT-ansvarig för NK.

 

Ansvarsområden

Som Testkoordinator kommer du att skriva testfall, planera dessa samt utföra system och integrationstester på ett strukturerat sätt, såväl själv som tillsammans med processägare. Du kommer att få möjlighet till att specialisera dig i våra processer och agera superuser, och därigenom kunna vara behjälplig med att felsöka och lösa uppkommande problem i driften. Du kommer jobba nära IT och drift samt ha en nära kontakt med våra externa utvecklare.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att:

 

  • Prioritera, planera och utföra testaktiviteter
  • Koordinera testaktiviteter mellan olika team
  • Göra testförberedelser samt stötta med testsupport under perioden av acceptanstest
  • Ansvar för regressionstester
  • Ansvar för olika testmiljöer med testdata
  • Rapportera status till olika intressenter
  • Verifiera fixar i produktion

    

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll ska du ha ett genuint intresse för test och kvalitetssäkring. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av test på olika nivåer och minst 2-3 års tidigare erfarenhet av testning inom e-handel. Du har god erfarenhet av att koordinera, planera, organisera och följa upp arbete. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av JIRA, EPI Server, D365 samt Riversand (PIM). Du talar och skriver flytande svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska.

 

Som person är du teknikintresserad, en problemlösare och du gillar att leverera service med hög kvalitet. Vidare har du en god förmåga att arbeta välorganiserat, strukturerat och självständigt.  

 

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under 1 år, med placering på vårt kontor beläget i NK-huset i Stockholm. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Josef Sachs grundade Nordiska Kompaniet 1902 och hade redan då en tydlig ambition. Varuhuset NK skulle vara en kommersiell och kulturell teater – ett varuhus i världsklass. Måhända är det storslagna ord, men de genomsyrar fortfarande allt NK gör. NK ska vara en scen för samtiden och erbjuda såväl svenska som utländska besökare den mest inspirerande miljön för shopping och upplevelser.Nordiska Kompaniet består av två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Varumärket NK samt varuhusbyggnaderna i Stockholm och Göteborg ägs av börsnoterade Hufvudstaden AB. Läs mer på www.nk.se och www.hufvudstaden.se